piątek, 30 grudnia 2016

Clatronic bm 3472

Clatronic bm 3472

Zobacz inne Drobne urządzenia gastronomiczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Urządzenie zostało wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia doskonałą trwałość na długie lata. Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo!


Clatronic bm 3472

Wybierz letnie doświadczenie i gwarancję najlepszej obsługi. Zamów dostawę do dowolnego salonu i zapłać przy odbiorze! Najwyższa jakość za rozsądną cenę. Drogi Użytkowniku, klikając przycisk „AKCEPTUJĘ” zgadzasz się, aby serwis Ceneo. Zaufani Partnerzy przetwarzali Twoje dane osobowe zapisywane w plikach cookies lub za pomocą podobnej technologii w celach marketingowych (w tym poprzez profilowanie i analizowanie) podmiotów innych niż Ceneo.


Agregator promocji zaprasza. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Administratorem Twoich danych osobowych jest Ceneo.


Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu wykonania umowy zawartej z Tobą, w tym do umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania z platformy Ceneo. Kaina per pastaruosius mėn. Vilniuje: Ukmergės g. Kaune: Draugystės g. Kup teraz na Allegro. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!


Stainless Steel, Design Metallic Finish, Silver. Skip to main content. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Barový mixér a penič mlieka!


Mixér je ideálny pre prípravu ovocných a fitness nápojov,salsa omáčok, detských pokrmov a veľa ďalších vecí. Výborne sa hodí do barov i kuchyňou, má štýlový chromový dizajn a nádobu z nerezovej ocele. Bar blender and milk frother in one. Expected delivery date: The day after tomorrow 29. Clatronic Milk frothers.


Atraktívny a praktický chrómový dizajn Ideálne pre prípravu ovocných a fitnes nápojov, salsa omáčok, detských pokrmov atď. Výborný pre bary i kuchyne Výkonný 65W motor rýchlosti Nerezový pohár o obj. Vybrať si môžete z dvoch rýchlostí. Garancija velja na območju Republike Sl ovenije. Súčasťou balenia je aj praktický 6ml celonerezový pohár so stupnicou objemu.


Bar mixer and milk frother with attractive chrome design. Read honest and unbiased product reviews from our users. Ideal for bar and kitchen. Free delivery for many products!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty