Garnek do konfitur na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!
Konfitury z pewnością rozpromienią każdy pochmurny, chłodny dzień i umilą wieczory przy filiżance herbaty. Wszędzie Wszystkie kategorie. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Doskonale nadaje się do smażenia konfitur, dżemów. Posiada wygodny uchwyt oraz praktyczny lejek. Jego design idealnie współgra z nowoczesnymi i stylowymi kuchniami. Odpowiedni do wszystkich typów kuchenek (również do indukcyjnych).
Dodane przez konikw: Tylko o kuchni. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w przygotowaniu mięsa dziczyzny (dzika,zająca)do smażenia. Chodzi o to, w czym marynujecie,albo macie inne sposoby na odpowiednie przygotowanie mięsa, aby mięso po upieczeniu było miękkie,kruche.
Garnki do smażenia konfitur dodatkowo pozwolą uzyskać zupełnie gładką strukturę konfitur czy powideł.
Każdy garnek do robienia powideł został wykonany z tworzywa najwyższej jakości. Garnki z powłoką emaliowaną wyróżniają się ponadczasowym kształtem i ergonomicznymi uchwytami. Wspaniałe naczynie o pojemności l, które idealnie sprawdzi się w domu, w którym mieszkają miłośnicy konfitur i dżemów. Przygotowując te przetwory własnoręcznie, mamy możliwość doboru ich smaku i składu, zaś specjalny garnek marki Kilner sprawi. Duża pojemność - litrów - pozwala jednorazowo przygotować.
Specjalistyczny garnek do smażenia konfitur , dżemów, chutney 5l. Idealny do smażenia konfitur, dżemów a także chutney. Wygodna rączka umożliwia łatwe przenoszenie garnka.
Miarka umieszczona wewnątrz pozwala na precyzyjne określenie ilości przetworów. W tym garnku przygotujesz najlepsze na świecie przetwory! Bez ryzyka przypalenia, bo garnek ma grube, ciężkie dno, które.
GARNEK DO SMAŻENIA KONFITUR, 8L, TALA. Wykonany z wysokiej klasy stali nierdzewnej. Ogłoszenia o tematyce: garnki do konfitur na Sprzedajemy.
Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż rzeczy z drugiej ręki. Jaki garnek do smażenia dżemu, konfitur i powideł?
W swoistej biblii polskich kulinariów, czyli w zbiorze „3obiadów” Lucyny Ćwierczakiewiczowej, znajdziemy wskazówkę, by dżemy i pokrewne przetwory smażyć w garnkach miedzianych.
To zalecenie pozostaje w mocy do dziś, choć naczynia miedziane nie należą do najtańszych. To naczynie znakomite do smażenia konfitur, dżemów i innych przetworów. Duża średnica umożliwia prędkie odparowywanie bez konieczności długiego gotowania.
Jego duża średnica pozwala na szybkie odparowywanie bez konieczności długiego gotowania, a specjalny uchwyt umożliwia przechylanie garnka, a dziubek ułatwia przelewanie przetworów.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.