wtorek, 9 stycznia 2018

Tojiro zen black

Tojiro zen black

Tojiro ZEN BLACK Proste warstwowe ale ekstremalnie ostre noże. W tym przypadku doświadczeni kowale skupili sią na najważniejszym, na doskonałej stali i ergonomii, skuwając warstwę wysoko węglowej stali VG-z dwiema warstwami stali chromowej. Trzy pokrewne serie Zen DP to kwintesencja filozofii Tojiro, która zamyka się w jednym słowie: bezinteresowność. Specjaliści z Fujitora Industry, pragnąc pogodzić nowoczesność z japońską tradycją, stworzyli wysokiej jakości noże, które stosunkowo niewiele kosztują, a posiadają rękojeści w tak zwanym stylu japońskim oraz profesjonalne ostrza. Deba, Yanagi-Sashimi i nóż do pieczywa są ostrzone.


Kup teraz na Allegro. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Są to przede wszystkim noże szefa kuchni i uniwersalne ale dostępne są również wygodne noże do obierania, do wykrawania i do pieczywa.


Zdecydowanie polecam. Polecam, produkt dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka celinkaPolecam. Dobry kontakt, dobry towar, szybka wysyłka.


Tojiro zen black

These knives are anodized with a black oxide finish to give them a sleek look while simultaneously providing an extra protective layer. The blades are a cobalt alloy cutting edge, wrapped with molybdenum and vanadium steel. Nóż został wykonany ze stali VG-o twardości HRC. Zen Black is a specialty line of Tojiro Zen knives. Zastosowana stal zapewnia bardzo dobre właściwości cięcia oraz długi czas trzymania ostrości.


Zabudowa-AGD - Urządzenia agd do zabudowy. Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w swojej przeglądarce. Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.


Tojiro zen black

Tojiro Zen DP to kwintesencja filozofii Tojiro, która zamyka się w jednym słowie: bezinteresowność. Noże te posiadają ostrze trójwarstwowe, gdzie rdzeń został wykonany z twardej wysokowęglowej stali, a zewnętrzne warstwy ostrza zostały wykonane z miękkiej stali nierdzewnej. Noże kuchenne prosto z Japonii - znajdziesz tak cenione marki jak Takeshi Saji, Tojiro, Hideo Kitaoka.


Oferujemy japońskie noże szefa, noże orientalne, noże do porcjowania czy też noże do pieczywa. Jest to doskonały wybór dla każdego kucharza amatorskiego czy profesjonalnego. Poznaj całość naszej bogatej oferty!


Marka Tojiro to uznawane za jedne z najlepszych na świecie japońskie noże kuchenne - ręcznie składane i ręcznie ostrzone. Do produkcji swoich kling firma używa najlepszych rodzajów stali takich jak VG-1 proszkowa stal szybkotnąca, Aogami czy Shirogami. Oprócz klasycznych noży dla Szefów kuchni specjalnością marki Tojiro są również profesjonalne noże do sushi - Sashimi.


Nieustające poszukiwanie ostrza perfekcyjnego sprawia, że noże Tojiro znane są dziś i cenione przez największe sławy kulinarnego świata. Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej. Krótsza wersja profesjonalnego noża szefa kuchni, idealna dla tych, którzy nie lubią noży o zbyt długich ostrzach.


Do krojenia, plastrowania, siekania i obierania produktów. Japońska ostrość na wyższym poziomie!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty