środa, 30 maja 2018

Sencor svc 511tq

Co więcej, nowoczesna budowa silnika gwarantuje cichą pracę urządzenia. Poziom hałasu, jaki generuje wynosi zaledwie dB. Natomiast, przewód zasilający ma długość m, co pozwala na pracę w promieniu, aż do m. Powyższe informacje pochodzą ze strony euro. Az új, 4th generációs ciklon rendszerrel felszerelve, amely a szűrés első szakaszában tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tekstylia domowe Bielizna pościelowa Pościel bawełniana DeLUXE, Pościel pluszowa i mikroflanela, Pościel flanelowa,. Przed zakupem zapoznaj się ze specyfikacją produktu. Nowy system Cyklon IV generacji - skuteczne oczyszczanie zasysanego powietrza już na pierwszym etapie filtracji, co zmniejsza zużycie filtra H. Zostaw nam swój adres e-mail oraz wyraź zgodę na otrzymanie wiadomości, a poinformujemy Cię kiedy produkt będzie znów dostępny.


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Grupę ENERGA w procesie powiadomienia mnie o dostępności produktu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nový systém 4th Generation Cyclone pro dokonalé oddělení prachu od vzduchu zachytává více prachu už na 1. Kup interesujący Cię produkt, wybierz sposób płatności i dostawy. Sencor SVC 511TQ -EUEodkurzacz podłogowy.


Ciesz się szybką przesyłką do Twojego domu. Wysoce wydajny silnik 8W ECO i spory zasięg kabla zasilającego, aż do metrów pozwoli odkurzyć bez problemu większą powierzchnię. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Urządzenie w klasie energetycznej B. W zestawie z: końcówką do tapicerki, końcówką szczelinową, szczotką wielofunkcyjną. Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők. Dostępność: W magazynie 1szt. Před koupí tohoto produktu je skutečně důležité zvážit, jaké parametry jsou pro vás důležité a jaké jste schopni oželet. Recenze jednoho z testovaných klasických vysavačů.


Vysavač používá omyvatelný HEPA filtr a funkci SoftStart, která nezatěžuje elektrickou síť při startu vysavače. Nechybí ani klasické příslušenství. Vysavač SVC 5TQ má navíc vysoce účinný 8W ECO motor.


Tento podlahový vysavač patří do ECO třídy, má o nižší spotřebu při stejném sacím výkonu. Generation Cyclone für perfekte Trennung von Staub und Luft, erfasst bereits im ersten Filtrationsschritt mehr Staub und schon so den HEPA-Filter Mit dem Cyclone System der 4. Tesztek és vélemények. SENCOR SVC 511TQ najniższa cena sklep internetowy Neo24. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


Sencor svc 511tq

Tento bezvreckový vysávač vás okrem skvelého výkonu zaujme aj svojim atraktívnym dizajnom, kompaktnými rozmermi, nízkou hmotnosťou a jednoduchou.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty