Te wysokiej jakości noże japońskie ze stali trójwarstwowej zapewniają doskonałą jakość za rozsądną cenę. Podobnie jak w wielu nożach typu DAMAST na rdzeń noża wykorzystana jest również bardzo twarda stal VG-10. Najlepsze produkty w najniższych cenach Opisy i opinie klientów - Ceneo. Gdy kupujesz od Super Sprzedawcy, masz pewność doskonałej obsługi klienta i udanych zakupów. Opakowanie w zależności od serii wykonane jest z drewna lub wysokiej jakości kartonu.
W skomplikowanym procesie powstaje najwyższa jakość. W cieniuteńkich warstwach zmienia się twardość stali zawierającej różne części węgla. Tojiro Zestawy noży. Te wykute z warstw noże nie tylko niezwykle wyglądają są również ostre jak brzytwa.
Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Są to doskonałe noże, które zapewnią przyjemność krojenia na wiele lat.
We highly recommend these knives for people that want the best bang for their buck. All Rights Reserved. Chefknivestogo Professional Set. The TOJIRO KNIFE GALLERY was completed as a transmission base for the “TOJIRO” brand to mark the company’s 50th anniversary. This is a multipurpose complex related to TOJIRO products, allowing visitors to not only take products into their own hands for a closer look, but also participate in cooking classes at the kitchen studio or check the condition of their knives in the maintenance room.
Kasumi Nagashi, czyli “płynąca mgła”. Odporne na ścieranie, niezwykle ostre klingi o unikalnych wzorach wykuto z warstw wysokowęglowej i niskowęglowej stali nierdzewnej, przy. Długo zachowują ostrość oraz są łatwe w konserwacji. Santoku jest japońskim odpowiednikiem noża szefa kuchni.
Jest to również nóż wielofunkcyjny do większości prac kuchennych. Sanoku staje się coraz popularniejszy wśród europejskich kucharzy, szersze ostrze i mniejsze rozmiary sprawiają, że jest bardzo poręczny i wygodny w pracy. Potrójna nitowana europejska rękojeść z Micarty ze wzmocnieniem, to połączenie świetnego wyważenia i wygody pracy. Każdy nóż jest wykończony z ogromną precyzją.
Opatentowana w Japonii metoda skuwania stali o różnej zawartości węgla („DP”) stawia te noże w światowej czołówce jakości i ostrości. Kryształ tradycyjnej, japońskiej technologii. Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Sukces osiągnęły dzięki doskonałej jakości przy stosunkowo niskiej cenie. Dodatkowym atutem dla Europejczyka jest fakt, że są nierdzewne. Do produkcji swoich kling firma używa najlepszych rodzajów stali takich jak VG-1 Aogami czy Shirogami.
Noże te wykuwane są z trzech warstw stali. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np.
Całość wykonania sprawia że wygląda niezwykle efektownie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.